Muži mají obrovskou výhodu v tom, že je ženy skutečně potřebují. Kromě pocitu lásky, potomků, jistoty a bezpečí, má každá žena v muži hlavně pomoc, která je pro ni nepostradatelná. Co všechno takový muž udělá proto, aby byl pro ženu tím nejbáječnějším mužským na světě? Skutečně málo.
muž superhrdina

Běžné opravy jsou pro muže jednoduchá záležitost

Pro ženu je už jen představa, že by měla něco doma opravit naprostá španělská vesnice. Pocit beznaděje naštěstí vždy spasí muž, který se vyzná v každém klíči nebo šroubováku a moc dobře ví, jak si má s opravou poradit. Muži se s takovou schopností nerodí, většinou si k ní najdou vztah a cestu až časem. A ženy je za tyto jejich dovednosti milují snad ještě více!

Je libo nakoupit, vyzvednout nebo odvést?

Muži se považují za daleko lepší řidiče než ženy. To je někdy nepopíratelný fakt. Auta jsou jejich krevní skupina a pobyt za volantem je pro ně spíš výzvou a odpočinkem než stresem a pocitem zoufalství. Ženy jsou proto vždy rádi za jakoukoliv možnost svést se někam autem, nechat se vyzvednout nebo jít nakoupit. Muž pro ně není žádný taxikář, ale v tomto případě skutečný hrdina.

Přítel – Partner – Táta

Mužská role se díky tomu, jak plyne čas ve vztahu časem mění. Z přítele vaší partnerky se z vás stane její partner neboli manžel, a jak jde čas najednou se z vás stane táta. A to už je opravdu hodně zodpovědná pozice. Žádný muž netouží po tom, zklamat svou rodinu a už vůbec nechce jako lví král ve smečce, klesnout v jejich očích.
Ženy možná často na své muže nadávají a říkají, jak to s nimi mají těžké. Ovšem i přes některé zanedbatelné situace každá z nich určitě přizná, že je ráda za to, že má vedle sebe chlapa, který jí pomáhá ve všem co svede, a tak moc, jak jen může.
Mužská pomoc je neocenitelná a nejvíce si ji váží takové ženy, které chlapa nemají.
mladý pár u stolu
V čem je mužská pomoc tak jedinečná?

·        Síla – těžké věci, stěhování a různé stavební práce, se bez mužské síly vůbec neobejdou.
·        Šikovnost– muž, jeho obratnost a šikovné ruce jsou v každé rodině a domácnosti vždy potřeba.
·        Rozum– dovednosti a vynalézavost jsou hodně velkým plusem, které se při práci muži vždy hodí a kvalitně je využije.
·        Zkušenosti– muži mají spoustu chyb, co jim ale nechybí jsou zkušenosti a nějaká praxe, díky které je často jejich pomoc nevyčíslitelná.
·        Láska– i láska muže, dovede ženě pomoci zvládat napětí, stres a vyčerpanost, díky pocitu, že ji její partner nadevše miluje!

Mohlo by se vám také líbit: